Reference2021-02-09T05:47:51+00:00

Reference

Mnenja strank

Ko sva se dogovarjali za sliko, sem povedala le, v katerih barvah jo želim. Priznam, imela sem veliko tremo. Sem izjemno zahtevna, kar se tiče predmetov, ki jih sprejmem v svoj dom, delovni prostor. Zelo morajo vibrirati z menoj, da lahko krasijo moje prostore. Pojma nisem imela, kako bo izgledala. Ko sem zagledala to sliko, me je v hipu očarala in prevzela. Slika se me je dotaknila v globino. V njej čutim eno samo ljubezen. Poleg tega se zelo lepo zlije z mojim delovnim prostorom. Ljudje so navdušeni nad njo. Samo nekaj odzivov, kako jo vidijo, občutijo tudi drugi:

– Navdaja me z optimizmom,
– v pričakovanju nečesa lepega,
– ljubezen… Hrepenenje… Nov zacetek,
– brezpogojna ljubezen,
– me pomirja,
– ko se zagledam v vrtinec, mi odnese misli. Ostane tišina in mir.

Tatjana M.

Ko sem prvič videla Urškina dela, sem bila prijetno presenečena. Poznava se že zelo dolgo, pa kljub temu nisem vedela, da izpod njenih rok nastajajo taka izjemna dela. Zato sem jo prosila, da ustvari sliko, ki bo krasila moj delovni prostor.

Skupaj sva se dogovorili za barve, vse ostalo sem prepustila njej. Ko mi jo je prinesla, sem ostala brez besed. Bila je čudovita, ustvarjena za točno tisti prostor, kar opazijo tudi drugi. Slika ima v sebi nekaj izjemnega – navdih, mir ali podporo, odvisno kaj v tistem trenutku potrebujem.

Tudi slika, ki jo je ustvarila za moj dom, je izjemna. Vsakič ko jo pogledam začutim ljubezen in izjemno hvaležnost. Urška, na tvoji novi poti ti želim veliko uspehov. Naj se tvoja energija pretaka skozi srca vseh, ki ti bodo prihajali naproti.

Mirjana Laknar

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.