Online tečaji2022-12-05T05:39:08+00:00

Novodobno materinstvo on-line tečaj

Kako sem navdušena, da bom lahko s teboj delila ta čudovit tečaj, ki je namenjen mamicam, ki imajo stare otroke od 2 do 10 let. Te zanima ali si primerna kandidatka? Potem beri naprej.

Draga mamica, se tudi ti kdaj sprašuješ:

  • ⭐Zakaj je tvoj otrok drugačen kot ostali otroci?
  • ⭐Zakaj mora biti tako čustven?
  • ⭐Zakaj izbruhne z jezo?
  • ⭐Zakaj velikokrat zboleva?
  • ⭐Zakaj je materinstvo tako težko?

Misliš si, da si preizkusila že vse, kar si lahko. Strah te je, da ne zmoreš več, da nisi dobra mama, da preprosto ne gre več tako? Sprašuješ se, kaj delaš narobe?Sprašuješ se tudi, kdaj se bo to že končalo?

Naj ti povem, da sem se v tem začaranem krogu vrtela tudi sama. In takrat, ko sem bila v stresu ali pa sem se z možem sporekla, je zbolel otrok. Nič ni pomagalo, prav nič.

⭐⭐⭐⭐

Potem sem odkrila svet energij, skozi katere sem otroku pričarala magičnost in domišljijo. Otrok se mi je posledično bolj odprl in tudi več mi je zaupal ter postal bolj umirjen. Sama pa sem postala boljša mama.

⭐⭐⭐⭐

Naj ti predstavim svoj čudoviti projekt, ki sem ga skrbno pripravljala zato, da boš lahko s čarobnimi koraki in triki umirila otroka. Izhajala sem iz svojih izkušenj in srca.

⭐⭐⭐⭐

Zato, sem zate pripravila prav poseben tečaj, ker vem, da si želiš zase in svojega otroka samo najboljše.

TE ZANIMA KAJ VSEBUJE TEČAJ NOVODOBNO MATERINSTVO ??

Tečaj vsebuje 3 MODULE, ki so razporejeni na 3 tedne! Prav tako tečaj vsebuje res čudovite delovne zvezke, ki ti lahko pomagajo pri čarobni vzgoji. Tečaj je v avdio obliki in deluje zelo pomirjajoče.

KAJ TE BOM NAUČILA NA TEČAJU NOVODOBNEGA MATERINSTVA?

1 MODUL bo govoril o tem, kaj je pomembno pri čarobni vzgoji in kaj te, lahko tudi zaustavlja, da ne slediš svojemu srcu. V modulu sem pripravila delovne zvezke, ki ti bodo v pomoč pri čarobni vzgoji!

2 MODUL bo govoril o tem, kako lahko postaneš še bolj povezana s svojim čarobnim otrokom in predala ti bom čudovite informacije, ki jih tudi sama uporabljam pri svojih otrocih. Tudi v tem modulu te čakata dva delovna zvezka, ki ti bosta pomagala pri tem, da postaneš še bolj čarobna.

3 MODUL bo govoril o čarobnih trikih, ki umirijo otroka in prav tako sem ti posnela vodeno meditacijo za otroka, ki ga popelje v svet domišljije, kjer se poveže s čarobnim svetom.

⭐⭐⭐⭐

In ker nisem mogla mimo tega, da je domišljija res zelo pomembna za tvojega otroka, sem ti pripravila še dodatni BONUS, kjer sem ti razkrila skrivnost, kako lahko tudi sama sestaviš svojo pravljico ali zgodbico in kaj mora ta zgodbica vsebovati, da bo začel otrok sodelovati in da bo postal še bolj čuječ.

⭐⭐⭐⭐

In če si pripravljena in si želiš v svoje in otrokovo življenje vnesti več čarobnosti, potem te vabim, da se mi pridružiš na tem čudovitem tečaju NOVODOBNO MATERINSTVO, kjer ti pokažem vse svoje znanje in izkušnje, ki jih imam. Resnično si želim, da bi delovala iz srca, kar je zelo pomembno za otrokov razvoj. Ker sem izhajala iz sebe in svojega srca ter videla resnično čudovite rezultate na svojima otrokoma, sem se odločila, da to možnost ponudim tudi tebi.

Kakšna je čarobna cena tečaja in kaj potrebuješ? ?

Vse kar potrebuješ je povezava do interneta, telefon ali računalnik. Prijavi se na ta čudoviti tečaj in ne zamudi priložnosti, ki ti jo ponujam. Prijava na tečaj te čaka tukaj spodaj.

REFERENCE

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.