Energijske slike2020-07-02T18:25:16+00:00

Energijske slike

Energija je vse, kar nas obdaja, je ključna za naš obstoj. Vedno, ko začnem slikati, se povežem z bitji svetlobe in jih zaprosim za sodelovanje pri nastajanju slike. Nikoli ne vem, kakšna slika bo nastala in kakšne barve bodo izbrala bitja svetlobe, prepustim se jim in vedno znova se navdušujem nad njihovo izbiro, ker ne poslušam uma, ampak srce.

Slike izžarevajo energijsko podporo svetlobnih bitij in ta točno vedo, komu bodo namenjene in vse se lepo poklopi, ker sliko dobi prav tista oseba, ki jo potrebuje za svoj napredek v življenju. Slika tako prinese lastniku in vsem, ki jo gledajo predvsem notranji mir, občutek izpolnjenosti, sreče in pomirjenosti. Velikokrat mi ljudje pravijo, da kar ne morejo odvrniti pogleda s slike, kar pomeni, da jih slika hrani s svojo svetlobno energijo.

KAKO IZBRATI PRAVO SLIKO?

Ko pregledate vse slike in ko se vrnete k sliki, ki vas je takoj prevzela, potem vas je ta slika poklicala, da izberete njo, saj vam je le-ta namenjena

ALI LAHKO NAROČIM SLIKO PO NAROČILU?

Lahko jo naročite, povedali mi boste vsaj dve barvi, drugo pa bitja svetlobe vnesejo sama. Včasih se zgodi, da človek sam izbere določene barve, ker na neki ravni točno ve, kaj potrebuje.

PREVERITE NAŠO PONUDBO

Obiščite našo spletno trgovino in si oglejte ponudbo.

Pojdi v spletno trgovino

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.