O meni2021-05-27T06:38:14+00:00

O meni

Urška Vidic

Naj se ti predstavim!

Sem Urška Vidic, izkušena mamica na področju umirjenja otrok s pomočjo čuječnosti in energijami. Tako mamicam pomagam, da se lažje povežejo s svojimi čudovitimi otroki in tako končno začnejo uživati z njimi.

Ker sem se intenzivno že pred 10 leti začela ukvarjati z energijami in naredila različne tečaje in delavnice ter se učila pri moji dragi učiteljici svetlobe Darinki. Sem čez leta spoznala, da imam kot mama neverjetno moč, s katero lahko dosežem umirjenost svojega otroka.

S pomočjo energij in čuječnosti sem uporabila svoje čarobne tehnike ter tako nudila pomoč utrujenim mamicam, ki mislijo, da se ne da storiti ničesar več. Skozi terapije na daljavo in skozi on-line tečaje tako pomagam mamicam, da začnejo z otroci uživati in se prepustiti srcu.

Ob prostem času, ki mi ga ostane bolj malo pa ustvarjam energijske slike skupaj s svetlobnimi bitji, ki me vodijo, da nastanejo čarobne slike.

Kljub ogromno znanja in vsega, kar mi je prineslo življenje, ostajam skromna in zvesta svoji intuiciji.

In moje vodilo je: DELUJ IZ SRCA!

Če bi rada izvedela še kaj več o mojem delu, me obišči na mojem Instagram profilu: @carobnamama ali v moji brezplačni FB skupini: Čarobnost materinstva in boljša vez z otrokom in na FB strani: Čarobna mama – Urška Vidic

Nekatere slike pa si lahko ogledaš tudi na FB strani: Energy pictures URŠKA

Veselim se, da se bova še bolj povezali.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.