Potovanje zvezdic – 1.del2022-12-05T05:40:04+00:00

Meditacijske pravljice

MEDITACIJSKE PRAVLJICE ZA HITREJŠO UMIRITEV OTROK PRED SPANJEM!

Potovanje zvezdice sanj – 1. del

Naj ti povem, da sem tudi sama mamica dveh otrok. Z energijami se intenzivno ukvarjam od leta 2012. S čuječnostjo pa sem se srečala pred štirimi leti. Moja otroka sta kdaj pa kdaj tudi razposajena in polna življenja in s tem ni nič narobe. Čudovito je, ker ju vidim odraščati tako zadovoljna in polna energije.

Vendar se tudi otroci po navadi znajdejo v stresnih položajih in težavah, ki jih imajo. Velikokrat ne najdejo rešitve, ideje, kako se umiriti, kako narediti na koncu dneva zaključek, da jih bo ta umiril in popeljal v svet domišljije in sanj ?.

Tako sem jima začela na večer pripovedovati svoje pravljice. Pravljice sem prilagodila tako, da sem ju skozi meditacijo in domišljijo čarobnega sveta popeljala v spanec. S temi pravljicami sta se umirila v trenutku. Tako čarobno ju je bilo opazovati?. Z dihanjem in domišljijo, ki sta si jo ustvarila v glavah, sta se umirila in začela sta se počasi umirjati in sproščati. Njune misli o vseh skrbeh so se razblinile in prav tako sta postala bolj čuječa. Se pravi, da sta se začela zavedati, kako pomembno je, da sta v tem trenutku tukaj in zdaj.

Pred tem, ko še nisem poznala pozitivnih lastnosti energij in čuječnosti, sem morala svojo hčerko uspavati včasih tudi po dve uri. Bilo je težko obdobje in priznam, da mi je bilo velikokrat težko?, saj sem bila na koncu z živci. Ko pa sem ji skozi zgodbice in pravljice prikazala čarobnost bitij, kot so: vile, škrati, angeli, metuljčki, samorogi, se je začela umirjati in počasi drseti v svet sanj.

Kako hvaležna sem bila za to, da sem imela končno tudi sama nekaj časa zvečer samo zase. Prav tako se je naše življenje spremenilo na bolje, saj smo bili bolj povezani med seboj?.  Vse moje pravljice nosijo sporočila o vrednotah, kot so zaupanje, prijaznost, skrb za druge, skrb za okolje, srčnost, pripravljenost pomagati drugim, skrb za živali in tudi kako se lahko sami umirijo.

Pravljice nosijo pomembna sporočila, s katerimi lahko otrok odraste v bolj čuječega, bolj mirnega in samozavestnega otroka.

Če bi rada imela svoj komplet, beri naprej ?.

TE ZANIMA O ČEM GOVORIJO PRAVLJICE?

Pravljica #1:
ČUDOVITI MORSKI SVET – govori o tem, da se otroci skozi pravljico naučijo, da morajo svoje težave zaupati svojim staršem, ne glede na vse.

Pravljica #2:
ANGELSKI POMOČNIK – kjer jih popeljem v čudoviti svet angelov in jim izdam skrivnost, kako jih lahko pokličejo, kadar se znajdejo v težavah. Prav tako lahko postanejo njihovi skrivni pomočniki.

Pravljica #3:
ČAROBNI SAMOROGI – pri tej pravljici izdam skrivnost samorogov. Povem jim tudi, kako se lahko sami umirijo, kadar so razburjeni.

Pravljica #4:
ČUDEŽNE MAČKE – skozi to pravljico jim vlivam občutek, da je potrebno za živali odgovorno ravnati.

Pravljica #5:
METULJI PREOBRAZBE – pri tej pravljici je sporočilo, da mora otrok zaupati vase, zaupati v svet čarobnosti in se ne predati.

Pravljica #6:
ŠKRATJI POMOČNIK – tukaj mu nakažem, da je potrebno za naravo skrbeti odgovorno in da je prav, da se smeti ne odlaga kar vsepovsod.

Pravljica #7:
KNJIGA PRAVLJIC – govori o knjigi, ki piše pravljico o njegovem življenju. Kakšna bo ta pravljica pa je odvisno od otroka.

Pravljica #8:
ČAROBNE IGRAČE – tu jim pokažem, kako je pomembno, da odgovorno ravnajo z igračami, da igrače pospravijo na svoje mesto in da jih lahko podarijo, če jih več ne potrebujejo.

Tukaj spodaj lahko naročiš svoj komplet 8 čudovitih meditacijskih pravljic? .

Celoten komplet vsebuje:

– 8 zvočnih meditacijskih pravljic, ki so dolge vsaka po 10 minut (kakšna tudi več ?),
– vse pravljice imajo glasbeno podlago (nežne melodije, valovanje morja, ptičje petje itd),
– vse pravljice so meditacijske in tako umirijo in pripravijo otroka za boljši spanec!

Vse kar potrebuješ je dostop do interneta, pametni telefon ali računalnik. Jaz se že veselim, da skupaj ustvarjamo nevidno čarobno mrežo čuječih in super čarobnih otrok. Si z menoj? Potem klikni na naročilo ? in popelji otroka v svet sanj in umiritve, za 24,40 EUR.

Če se težko odločiš, ti povem, da pravljice posluša že veliko otrok in tu je zbranih
le nekaj mnenj mamic, ki imajo sedaj večere tudi zase.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.